HZ Akupunktur

Klik nedenstående video og se hvorfor patient synes at HZ akpunktur hos os er bedre end nålebehandling hos Silkeborg Sygehus 


Fordele ved behandling af kuskefingre med HZ akupunktur

1. Meget effektivt: Succesrate på 100% uanset om det er nye tilfælde, tilbagefald eller tilstand efter mislykket sygehusbehandling.
2. Meget begrænset indgreb: Patienten oplever ikke ubehag under og efter behandling. Behandling tager ca. 10 min. per finger.
3. 
Meget nemmere: Patienten behøver ikke at komme til forundersøgelse, og der kræves heller ikke genoptræning eller sygemelding efter behandling.

Baggrund af HZ akupunktur

HZ akupunktur er en gammel lægekunst, som er blevet yderligere opdateret og udviklet af professor H. Zhang for over 30 år siden og opkaldt efter ham (HZ). HZ akupunktur er blevet anvendt i stigende omfang i Kina i gennem de sidste år tier, idet effekten er overbevisende. Den startede som græsrodsbevægelse, men er så revolutionerende, at den i løbet af kort tid har indtaget plads på universitetsuddannelse for traditionel kinesisk medicin og er ved at overhale mainstream, nemlig traditionel akupunktur.
                                                     
HZ akupunktur arbejder ikke blot på kroppens balancer og meridianer, som er fundamentet for traditionel kinesisk medicin. Den arbejder også med led, sener, nerveforsyning og kroppens biomekanisme som vestlig medicin beskæftiger sig med. 
 
Via HZ akupunktur, kan man hurtigere genskabe YINYANG balance og energiflow i meridianerne. Desuden kan man løsne arvæv og genetablere normale anatomiske forhold og biomekanik funktion. 
 
HZ akupunktur er en langt mindre invasiv metode, meget blid og næsten smertefrit. Der er ingen risiko når behandling er lagt i erfarne hænder. Effekten er overraskende god og kan sidestilles med konventionelle operationer indenfor visse relevante sygdomme herunder kuskefingre, springfinger, karpaltunnelsyndrom, diskosprolaps, osv. I mange tilfalder er effekt enda bedre eller simpelthen enestående på grund af de særlige egenskaber, som kendetegner HZ akupunktur. 
 
Vi oplever ofte, at folk kommer til os efter langt og kompliceret sygdomsforløb, hvor de står på bar bund. Sygehuset kan ikke længere stille mere op, og de har prøvet alle mulige former for alternativ behandling, heriblandt  traditionel akupunktur uden effekt. Med HZ akupunktur har vi kunnet vende billedet om og har kunnet hjælpe patienten tilbage til et normalt tilværelse.
 

Kort sagt er HZ akupunktur en revolutionerende behandlingsmetode, der kombinerer det bedste fra traditionel kinesisk medicin med vestlig medicin og hermed behandler sygdom ved roden og giver langt hurtigere, bedre og mere stabil effekt.

Klik nedenstående og se hvordan HZ akupunktur udføres for behandling af springfinger


Hvorfor skal man undgå at vælge Xiapex eller Operation for behandling af kuskefingre? Se nedenstående billederne: